Şanlıurfa’da narkotik denetimleri hız kesmeden devam ediyor

Birecik te  narkotik denetimleri hız kesmeden devam ediyor Polis, İlçe genelinde bulunan mahallelerde uyuşturucuya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.   Birecik ilçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında alan denetimleri gerçekleştiriyor.   Özellikle kenar mahallelerde denetimlerini artıran ekipler, uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor.   Ekipler, çalışmaları kapsamında Meydan,merkez ,saha ve cumhuriyet  Mahallesinde ara sokaklar ve caddelerde alan denetimi gerçekleştirdi.   Şüpheli olarak durdurdukları şahısları durduran ekipler, üst ve araç araması gerçekleştirdi.   Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele için alan denetimlerinin sıklaştırılarak devam edeceğini bildirdi.

ASAYİŞ Birecik Emniyet müdürlüğü Birecik İlçe Emniyet müdürlüğü Birecik Kaymakamlık Emniyet Müdürü GÜNDEM Kaymakam Kaymakamlık Mustafa Gürbüz 

Birecik te  narkotik denetimleri hız kesmeden devam ediyor

Polis, İlçe genelinde bulunan mahallelerde uyuşturucuya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

 

Birecik ilçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında alan denetimleri gerçekleştiriyor.

 

Özellikle kenar mahallelerde denetimlerini artıran ekipler, uyuşturucu satıcılarına göz

açtırmıyor.

 

Ekipler, çalışmaları kapsamında Meydan,merkez ,saha ve cumhuriyet  Mahallesinde ara sokaklar ve caddelerde alan denetimi gerçekleştirdi.

 

Şüpheli olarak durdurdukları şahısları durduran ekipler, üst ve araç araması

gerçekleştirdi.

 

Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele için alan denetimlerinin sıklaştırılarak devam edeceğini bildirdi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment